Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Klantvriendelijkste hotel, restaurant, frituur, B&B en wellness liggen in West-Vlaanderen

Klantvriendelijkste hotel, restaurant, frituur, B&B en wellness liggen in West-Vlaanderen

Nieuws
26/11/2019

In de categorie klantvriendelijkste hotels gaat Hotel De Castillon uit Brugge met de titel lopen. Ook plaatsen twee en drie kleuren West-Vlaams: L’Hotel Lugano uit Knokke-Heist en Hotel Portinari uit Brugge staan in de Top 3.

Het meest klantvriendelijke restaurant vind je met La Terrasse du Zoute in Knokke-Heist. En Frituur ‘t Brochetje uit Izegem is dan weer de klantvriendelijkste pizzeria/frituur.

Tot slot mag LYF Ontspanningshuis (Lichtervelde) zich een jaar lang de meest klantvriendelijke wellness én B&B noemen. Die zaak haalt dus twee maal de eerste plaats.

De organisatie probeert met deze awards al jarenlang een baken te zijn voor de horeca- en retailindustrie. Kandidaat-deelnemers worden op verschillende punten gescreend door marketingbureaus en enkel de allerbesten krijgen een uitnodiging in de bus. De bedoeling is om zowel particulieren als professionals te informeren rond welke zaken het klantvriendelijkst werken, wat dan weer voor extra motivatie zorgt om het beste beentje voor te zetten.

 

 

Auteurs: