Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Kreeg Ivan Leko geld om spelers op te stellen?

Kreeg Ivan Leko geld om spelers op te stellen?

Nieuws
27/06/2019

Dat zou ook de reden zijn waarom Leko donderdagmorgen in Hasselt opnieuw verhoord werd. Het zou gaan om de transfers van spelers Mats Rits, Karlo Letica en Ivan Tomecak.

De 41-jarige Leko werd vorig najaar al eens ondervraagd over de wijze waarop hij betaald werd toen hij als coach aan de slag was bij OH Leuven. Veljkovic was toen zijn manager.

Ivan Leko werd de voorbije weken als trainer van Club Brugge vervangen door Philippe Clement. De Kroaat bleef niet lang zonder club en tekende intussen voor Al Ain in de Verenigde Arabische Emiraten. Hij wordt in Hasselt bijgestaan door zijn raadsman Walter Van Steenbrugge.

Reactie Club

Club Brugge heeft naar eigen zeggen met verbazing kennis genomen van de berichtgeving omtrent Ivan Leko in de media. Blauw-zwart benadrukte op geen enkel moment aanwijzingen te hebben gehad dat Leko geld zou hebben ontvangen bij transfers of bij het opstellen van bepaalde spelers. "Ivan Leko heeft zelf herhaaldelijk ontkend zich aan dergelijke praktijken schuldig te hebben gemaakt.

Club wacht het verdere verloop van het onderzoek af en zal zich intussen onthouden van verdere commentaar", klonk het verder.

Auteurs: 
Belga