Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Man probeert minderjarige jongen te ontvoeren in Gistel

Man probeert minderjarige jongen te ontvoeren in Gistel

Nieuws
02/06/2015

De feiten gebeurden op 25 februari, aan de muziekschool in de Hoogstraat in Gistel. Een minderjarige jongen, die er naar buitenkwam, werd er aangesproken door een onbekende man. Die vroeg om met hem mee te gaan. Hij zei dat hij al toestemming had gevraagd aan zijn ouders, en dat ze hem daarvoor zelfs hadden gebeld.

De jongen was toch waakzaam, en hij vroeg aan de man hoe zijn ouders heetten, en om zijn identiteitskaart te tonen. Daarop werd de verdachte boos, zei dat hij zijn papieren niet op zak had, en trachtte de jongen vast te grijpen. Maar die wegvluchten via de trap van de muziekschool.

De verdachte is blank, groot en ongeveer 40 jaar oud. Hij droeg die dag een gebreide muts van het merk Wolfskin met een ponpon, een jeans met scheuren ter hoogte van de knieën, een rode jas en een zwarte rugzak.

Opvallend aan de man is zijn grote tatoeage met het woord “BITCH” op de rechteronderarm en op zijn linker onderarm staat een tatoeage van een doodshoofd met twee beenderen eronder.

Herkent u de man op de robotfoto of heeft u meer informatie over deze feiten, neem dan contact op met de speurders op het gratis nummer 0800 30 30 0. U kan getuigen via opsporingen@police.belgium.eu.