Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Stasegemse programmamanager bij radiozender NRJ

Stasegemse programmamanager bij radiozender NRJ

Nieuws
18/10/2019

Nathalie Delporte is 44 en een bekende radiostem. Ze begon ooit bij Radio Zelfstandig Harelbeke,  en werkte eerder al voor NRJ -toen nog geëxploiteerd door een ander bedrijf, Studio Brussel, TOPradio, Qmusic en Joe. Bij die laatste presenteerde ze de ochtend in het weekend. (Lees verder onder de foto)

"Ik ben heel blij dat zij samen met onze enthousiaste jonge ploeg aan de kar komt trekken om NRJ nog meer te laten groeien," zegt Tom Klerckx, directeur Radio bij Mediahuis, waar NRJ deel van uitmaakt. "Met haar ervaring, energie en enthousiasme is zij de ideale vrouw om ons team te komen leiden."

"ik mag vanaf 4 november mijn tanden zetten in het nieuwe NRJ België als programmamanager," schrijft Delporte zelf op Instagram. "Voor mijn laatste uitzending bij Joe maak ik je graag om 7u wakker op zondag 3 november. Leve de radio!"

Daarmee kleurt de radiozender stevig West-Vlaams: de muziekverantwoordelijke van NRJ is van Deerlijk. NRJ bestaat ondertussen iets meer dan een jaar, maar het grote succes blijft voorlopig uit. In de nieuwe luistercijfers heeft de zender een marktaandeel van 0,32 procent. Ter vergelijking: concurrent Qmusic heeft 13,4 procent, concurrent MNM 11,12 procent.