Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

VIDEO: Politie op zoek naar deze relschopper

VIDEO: Politie op zoek naar deze relschopper

Nieuws
24/11/2020

Op zaterdag 08 augustus rond 17u 20 ontstonden in Blankenberge rellen op het strand. Op één van de warmste dagen van deze zomer bevonden zich families op daguitstap en zonnebaders zich plots middenin gevechten. De vechtpartijen, veroorzaakt door een groep jongeren, ontaardde in rellen. De reddingsdiensten, burgers en politiemensen vormden al snel het doelwit van deze geëxciteerde jongeren, die met alles begonnen te gooien dat in hun bereik lag : zand, stoelen, ligzetels, parasols en achtergelaten speelgoed. Er werden al verschillende daders en provocateurs aangehouden en verhoord, maar de onderzoekers zijn nog steeds op zoek naar de identiteit van één verdachte, die zich bijzonder agressief gedroeg. Hij heeft aan een redder en burger een slag uitgedeeld.(lees verder onder de video)

    Het gaat om een man van ongeveer 25 jaar oud en ongeveer 1m70 lang. Hij is normaal gebouwd en heeft een getaande huidskleur en kort donker krullend haar. Op de dag van het feiten droeg hij een oranje short.

    Herkent u deze persoon of weet u waar hij verblijft, neem dan contact op met de speurders met het gratis nummer telefoonnummer 0800/30 300. Discretie wordt verzekerd.

    LEES OOK

    Auteurs: 

    Ontvang nu pushberichten met West-Vlaams nieuws rechtstreeks in je Facebook inbox