Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Opnieuw grijs en koud met veel wolken en enkele opklaringen

Opnieuw grijs en koud met veel wolken en enkele opklaringen

Weer
04/12/2022

Vanavond en vannacht blijft het bewolkt en koud met minima rond 1 à 2 graden. Tegen het eind van de nacht is wat lichte regen of natte sneeuw mogelijk. Veel zal het niet zijn en het blijft al zeker niet liggen.

Morgen draait de wind terug naar het noorden en wordt het weer een paar graadjes zachter. De kans op een bui wordt dan ook weer groter. Het blijft wel zwaar bewolkt tot betrokken.

Dinsdag zit de wind in het noorden en voert koele zeelucht aan, maar die is iets zachter met maxima rond 5 à 6 graden. Een bui blijft mogelijk.

Ook woensdag zitten we met een noord tot noordwestelijke wind die koele zeelucht aanvoert met kans op een bui en maxima opnieuw rond een graad of 6.

KUST

Vandaag wordt ook weer een koude dag met hooguit 2 à 3 graden en een aanhoudend koude oostelijke wind. Er is veel bewolking met slechts een paar sporadische en korte opklaringen.

Vanavond en vannacht is het zwaar bewolkt tot betrokken. Tegen het eind van de nacht is er mogelijk wat lichte regen bij minima rond 1 à 2 graden.

Ook morgen is sporadisch wat lichte regen mogelijk en het blijft zwaar bewolkt tot betrokken bij niet veel meer dan 4 à 5 graden tegen het eind van de dag bij een dan naar noord draaiende wind.

Auteurs: 
Geert Naessens
Latifa Gueddas