Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Opnieuw veel zon de komende dagen

Opnieuw veel zon de komende dagen

Weer
04/06/2023

Ook vandaag is het zonnig en halen we landinwaarts maxima rond of vooraan de 20 graden, lokaal zelfs tot 22-23 graden, terwijl ook dan de kust weer flink achterblijft met daar maxima van maar een graad of 15 op de stranden tot 17 in de kuststeden. Er komt later op de dag ook weer een forse noordelijke wind te staan.

Vanavond en vannacht is het dan helder, later licht bewolkt bij minima rond 9 graden tegen de ochtend. Morgen is er ook veel zon, maar ook weer iets meer wind uit het noorden. De maxima geven een beetje terrein prijs en zitten dan rond 18 tot 20 graden landinwaarts. Er kan af en toe een wolk passeren.

Meer wind aan de kust

Vanavond en vannacht is het licht bewolkt tot helder met minima rond 9 graden. Morgen is er opnieuw veel zon al vanaf de ochtend en wordt het ook weer rond 15 graden bij een wat meer noordoostelijke wind. Soms drijven er wat wolken voorbij.

Meer van hetzelfde volgende week 

Een eerste blik op volgende week toont ons nu al dat er niet veel verandert aan de heersende status quo op de weerkaarten. Dinsdag en woensdag zijn vrij zonnige dagen met temperaturen van opnieuw 20+ graden. Er kan soms wel wat bewolking passeren. De maxima kunnen in de tweede weekhelft eventueel wat oplopen.

Auteurs: 
Geert Naessens