Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Levensloop Brugge gaat ook dit jaar niet door

Levensloop Brugge gaat ook dit jaar niet door

Nieuws
09/04/2021

Het comité besliste wel om de vechters niet opnieuw in de kou te laten staan en voorziet op die dag, 10 juli 2021 een afhaalontbijt en verwennamiddag in beperkte aantallen met voorinschrijving voorzien van de nodige Covid-voorschriften.

Voorbereidingen onmogelijk

 De voorbereidingen kunnen onmogelijk optimaal verlopen. Er zijn heel wat hindernissen: Heel wat teams die reeds ingelicht werden met ons eerste voorstel lieten weten dat ze in de onmogelijkheid waren om in deze periode deel te nemen of iets op poten te zetten net omwille van de huidige maatregelen. "De voorbereidingen zijn reeds maanden lopende, online weliswaar maar als comité ondervinden wij constant hindernissen en kunnen we geen definitieve beslissingen nemen. We staan steeds on hold en krijgen tot op vandaag geen perspectieven voor de zomer, wat het moeilijk werken maakt voor ons comité als vrijwilligers."

"Fysiek contact is bovendien onmogelijk. Wij werken met en voor vechters, wat een grote risicogroep is, voor ons is er geen twijfel mogelijk dat wij gezondheid voorop stellen."

Moeilijke beslissing

Dat het een moeilijk en pijnlijke beslissing is voor het Comité om voor het tweede jaar op rij te annuleren is duidelijk. Vandaar de weloverwogen beslissing om toch iets zeer klein en coronaproof te voorzien voor onze vechters. Zij krijgen dan ook daaromtrent persoonlijk nog een mail van ons.

Uitstel naar 2022

Levensloop Brugge wordt uitgesteld naar volgend jaar en zal plaatsvinden van zaterdag 23 april tot zondag 24 april 2022. Ze vieren dan meteen ook 5 jaar Levensloop Brugge en hopen opnieuw samen te mogen uitpakken met een feestelijk gebeuren. 

Auteurs: