Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Cercle-doelman Miguel Van Damme (28) overleden

Cercle-doelman Miguel Van Damme (28) overleden

Sport
29/03/2022

Na een gevecht van meer dan vijf jaar tegen leukemie heeft hij de ongelijke strijd verloren. Dat liet zijn vrouw Kyana vanochtend weten op Instagram. "Onze allerliefste schat , papa is vannacht naar zijn laatste match vertrokken , een match die niet meer te winnen valt.Je bent heel langzaam van ons heengegaan , toch deed je het weer op je eigen manier: ijzersterk. Je hebt gevochten als een leeuw. We zijn zo dankbaar voor wie je was", klinkt het.

Cercle Brugge in diepe rouw

"Woorden schieten tekort om te beschrijven wat we voelen, ook al wisten we dat het al een tijdje minder goed ging. Vandaag is een ontzettend moeilijke dag in de bijna 123-jarige geschiedenis van Cercle Brugge. Onze gedachten gaan in de eerste plaats naar z’n vrouw Kyana, z’n dochtertje Camille, de ouders van Miguel, z’n zus Francesca maar ook naar zijn vele vrienden en familie."

"Miguel, jouw doorzettingsvermogen en kracht om er telkens (opnieuw) voor te gaan, tegenslag na tegenslag, was bewonderenswaardig. Je bent een toonbeeld van positivisme, volharding en vechtlust. Een inspiratiebron voor iedereen die strijdt. Voor eeuwig in ons groen-zwart hart, #16."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KYANA (@kyanadobbelaere)

PORTRET: Miguel Van Damme (1993-2022):